WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

Reparatie: snel weer verder!

afbeelding bij reparatie

Onze medewerkers zijn er op gebrand problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt varen geeft ons voldoening.


Direct contact

Bij YES werken we met korte lijnen. Heeft u problemen dan heeft u bij YES vrijwel direct iemand aan de lijn die u verder kan helpen. Dankzij ervaren medewerkers proberen we in samenspraak zo snel mogelijk vast te stellen wat het probleem precies is. Daarna wordt direct een actieplan met u afgesproken.


Voorraad en korte levertijden

In de magazijnen van YES liggen de meeste onderdelen op voorraad. Daardoor zijn we in staat heel snel te handelen. In meer zeldzame gevallen zijn er onderdelen nodig die besteld moeten worden, maar ook dan zijn we in nagenoeg alle gevallen in staat om binnen 24 uur te leveren.


Direct oplossen

Onze monteurs worden altijd goed voorbereid, met de juiste spullen en een duidelijk opdracht op pad gestuurd. Eenmaal aan boord gaat de monteur direct aan de slag. We zijn er dan ook trots op dat we in 80% van alle reparaties direct de eerste keer aan boord in staat zijn alles op te lossen.


Als het toch mis gaat

Ook bij YES kennen we niet alleen succesverhalen. Ondanks de gewaarborgde kwaliteit van producten en diverse testen, gaat het soms mis. Mocht dit gebeuren dan balen we daar enorm van. In die gevallen mag u van ons een doortastende aanpak verwachten. We sturen direct opnieuw een monteur, zodat het probleem alsnog wordt verholpen. Ondanks problemen de klant tevreden stellen, dat geeft ons voldoening.

 


Klik in de rechterkolom op de afbeelding om een indruk te krijgen van het afwisselende werk van één van onze onderhoudsmonteurs.


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo green power