WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

Missie YES

afbeelding jan, willem en christiaan

Al sinds 1990 bestaat de formule van Yerseke Engine Services uit drie delen, namelijk persoonlijk contact met klanten, het gebruik van goede producten en snelle service. Deze werkwijze vormt vandaag nog steeds de basis van het bedrijf.


Persoonlijk contact

Bij Yerseke Engine Services vinden we persoonlijk contact met klanten belangrijk. Wanneer wij een project voor u gaan uitvoeren komen we altijd eerst aan boord. We nemen dan gedetailleerd de situatie op, om vervolgens met u de mogelijkheden te bespreken.


Kwaliteit van producten

Dankzij 25 jaar ervaring in het reviseren van marine motoren weten wij het belang van kwalitatief goede producten. Met de onderdelen die Yerseke Engine Services kan leveren zit u gegarandeerd goed. In onze magazijnen is altijd een uitgebreid aantal onderdelen aanwezig. Hierdoor kunnen wij u vaak direct helpen. Ook hebben we een groot aanbod compleet gereviseerde motoren op voorraad staan. Daarom kunnen wij ook grote projecten snel uitvoeren.


Snelle service

Als geen ander is YES er van doordrongen dat snelle service voor u belangrijk is. Ons doel is u zo snel mogelijk weer laten varen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in snelle service.

brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo green power