WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

Algemeen

Yerseke Engine Services (YES) is gespecialiseerd in reparaties, onderhoud en revisie van Caterpillar marine motoren voor de binnenvaart, visserij en offshore. De werkplaats is gevestigd in Yerseke, Nederland. De service waarop klanten kunnen vertrouwen is wereldwijd.


Familiebedrijf

Yerseke Engine Services is een familiebedrijf. Jan de Braal, Ida de Braal-Paauwe en Christiaan de Braal zijn werkzaam in het bedrijf.
Andere bedrijven van de familie zijn Antwerp Diesel Repair, CF Techniek, Diesel Mechanica (Port of Constanta, Roemeniƫ) Antwerp Naval Repairs en Barge Cranes Belgium.


Caterpillar

Caterpillar - vaak afgekort tot CAT - is een Amerikaanse fabrikant van diesel- en aardgasmotoren. Het bedrijf ontwikkelt ook generatorsets. Het bedrijf bedient klanten via ruim 220 dealers in meer dan 157 landen ter wereld.


Snelle service

Bij Yerseke Engine Services draait alles om de klant snel van dienst te zijn. Als geen ander begrijpt YES hoe belangrijk snelle service is voor uw bedrijf. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud, revisie of hermotorisering, 24 uur per dag 7 dagen per week staan de YES monteurs voor u klaar. Dankzij een uitgebreide voorraad onderdelen en vervangende motoren maakt YES het mogelijk om snel weer verder te varen. Waar uw schip zich op dat moment bevindt, maakt niet uit: we vinden altijd een manier om aan boord te komen.


De YES-formule is al bijna 30 jaar een succes en een basis voor prettige samenwerking met onze klanten.brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo green power