WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

hermotorisering

foto van een hermotorinseringsproject

Wilt of moet u overstappen op een moderne Caterpillar motor? Dat is voor Yerseke Engine Service geen enkel probleem. Wij hebben alles wat nodig is - keerkoppelingen, koelers, dempers en motoren, op voorraad. Binnen zes weken kunt u weer afvaren.


Upgraden

Bij hermotoriseren vervangen we uw huidige motor voor een compleet gereviseerde Caterpillar motor die aan de laatste eisen voldoet. Met uw toestemming grijpen we de situatie aan om de totale situatie van het schip te evalueren. Samen kijken we of het schip slimmer gemaakt kan worden door het vervangen van conventionele techniek door &'slim staal' in de machine kamer. Op deze manier krijgt uw schip een enorme upgrade.


Renovatie machinekamer

Het aanpassen van de machinekamers doen we volledig in eigen beheer. Onze monteurs kennen de motoren door en door en weten daardoor precies wat nodig is. Omdat het hele project is ondergebracht bij YES bent u ervan verzekerd dat alles goed op elkaar aansluit. Het resultaat van hermotorisering is meestal spectaculair: in de meeste gevallen vaart uw schip twee tot zes weken later met super moderne motoren die voldoen aan de laatste eisen.


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo green power