WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

opleiding

Wil jij bij Yerseke Engine Services werken? Aarzel dan niet om te solliciteren. Ook wanneer je diploma's niet precies aansluiten. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Bij YES bestaan uiteenlopende functies en mogelijkheden om je te laten scholen. Als jij echt wilt, is er bij ons vaak een weg. 


Leren en werken

Bij YES werken verschillende dieselmonteurs en dieseltechnici in opleiding. Zij gaan op gezette dagen naar school, de andere dagen werken ze bij YES in de werkplaats. Hierdoor ben je in staat om tijdens je studie te verdienen en ervaring op te doen. Iets voor jou? Stuur dan een open sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV.


Geaccrediteerd leerbedrijf

Yerseke Engine Services is een geaccrediteerd Innovam en Kenteq leerbedrijf. In samenwerking met het Albeda College in Rotterdam bieden wij een Bedrijfsbegeleidende Leerweg (BBL). Dit betekent dat je wordt opgeleid binnen het bedrijf en op school. Vaak betekent dit dat je 4 dagen bij YES werkt en 1 dag naar school gaat.   


Stagebedrijf 

YES is een stagebedrijf van het Davinci College in Dordrecht. Uiteenlopende stage aanvragen - snuffelstage, oriĆ«ntatiestage, etc. zijn bespreekbaar. Wij zijn vooral op zoek naar leerlingen Elektrotechniek niveau 4 en Middenkader Engineering niveau 4. Je dient een sollicitatie te sturen, bestaande uit twee delen: een Curriculum Vitae en een motivatiebrief. Op basis hiervan worden kandidaten uitgenodigd voor een vervolggesprek. Motivatie is voor ons belangrijk. Houd er rekening mee dat je bij YES direct de handen uit de mouwen zult moeten steken. 


Nooit uitgeleerd

De wereld van de maritieme diesel motoren en generator sets is continue in ontwikkeling. YES wil haar klanten met de laatste technieken kunnen bedienen, het bijhouden van deze ontwikkelingen is cruciaal. Daarom organiseert YES met regelmaat opleidingsavonden voor het personeel. YES faciliteert deze opleidingen, in ruil daarvoor verwachten wij van jou een positieve houding en de wil om jezelf steeds verder te ontwikkelen. Bij YES ben je nooit uitgeleerd. brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo industrial marine services
logo green power