© Yerseke Engine Services 2015

Disclaimer & Colofon

Yerseke Engine Services besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Yerseke Engine Services kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.


Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van Yerseke Engine Services.


Yerseke Engine Services geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.


Privacy

Persoonlijke gegevens die u aan Yerseke Engine Services verstrekt, worden opgenomen in de database van Yerseke Engine Services. Deze gegevens worden door Yerseke Engine Services uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden.


Divers

Ieder geschil met betrekking tot de site van Yerseke Engine Services valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.


Design & foto's

Webtotaal Zeeland realiseerde deze website in samenwerking met Switch Creative. De foto's op deze website zijn gemaakt door Brigit Berman.


brand bar
© 2014 - YES B.V. - Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring en AVG